Watch Stream Jėzus iš Lietuvos (2006) Movies Putlockers 1080p Online Streaming

Free Watch Now Jėzus iš Lietuvos (2006) Movie HD Free Stream Online


Jėzus iš Lietuvos Movies uTorrent Blu-ray 3D Online Stream


Storyline Jėzus iš Lietuvos

Jesus from Lithuania

Movie details

Title : Jėzus iš Lietuvos
Release : 2006-11-02
Genre :
Runtime : 60
Company :
Rating :
out of 10 From Users

Homepage : Homepage Movie
Trailer : Video Trailer
Casts of Jėzus iš Lietuvos


jezus

Get Free Now Jėzus iš Lietuvos (2006) Movies Without Downloading Stream Online


Find More About Jėzus iš Lietuvos
Jėzus iš Lietuvos (angl. Jesus from Lithuania) – 2006 m. Lietuvoje, kino studijoje „Eurofilmai“ sukurta 1 val. trukmės vaidybinė juosta. Premjera Lietuvoje – 2006 m. lapkričio 2 d. Filmo indeksas – S.

film Jėzus iš Lietuvos streaming vf,Jėzus iš Lietuvos streaming dvdrip, regarder Jėzus iš Lietuvos gratuitement, Jėzus iš Lietuvos VK streaming, Jėzus iš Lietuvos filmze gratuit, Jėzus iš Lietuvos film complet, Jėzus iš Lietuvos mega.co.nz, Jėzus iš Lietuvos film entier, télécharger Jėzus iš Lietuvos gratuit, Jėzus iš Lietuvos film complet vf, Jėzus iš Lietuvos film en ...

Režisieriaus K. Jankaus filme „Jėzus iš Lietuvos“ keliamas klausimas, kaip turėtų atrodyti Išganytojas, prisiimantis šiandienos nuodėmes ir nuopuolius. K. Jankaus filme Jėzus linksminasi, vartoja alkoholį ir narkotikus, seksualiai smurtauja, o filmo pabaigoje atsiverčia.

DELFI - Per pačias Vėlines, lapkričio 2-ąją, įvyks nemažai diskusijų jau sukėlusio kino režisieriaus Karolio Jankaus filmo, įgarsinto anglų kalba su lietuviškais subtitrais, “Jėzus iš Lietuvos” premjera. Valandą truksiančiame filme žiūrovas išvys ne vieną netikėtą ir šiurpulius sukeliančią sceną ar pagrindinio personažo ištartą, susimąstyti verčiančia frazę.

Sugrįžo Jėzus dar kartą į žemę. Šįkart jo įvaizdis radikaliai kitoks. Jis yra pažeidžiamas ir lengvai suviliojamas žemiškų pagundų. Alkoholis, seksas, narkotikai, smurtas ir ...

3. Miestas, kurį prakeikė pats Jėzus. Chorazinas, Bezata ir Kafarnaumas yra trys miestai, kuriuos, kaip pasakojama Biblijoje, Jėzus Kristus prakeikė. Chorazinas buvo miestas Galilėjoje – čia Jėzus kurį laiką gyveno, kai išvyko iš Nazareto.

Krikščionių dievas Jėzus Kristus šiuo metu yra populiariausias iš Lietuvos dievų, nors evangelijos vienareikšmiškai liudija, kad dievaitis Jėzus iš Nazareto buvo veidmainis, smurto kurstytojas bei pats tikriausias kriminalinis nusikaltėlis.

Airijos lietuvių katalikų ir Lietuvių katalikų misijos Airijoje kapeliono, kunigo Egidijaus Arnašiaus iniciatyva į Airiją iš Lietuvos atkeliavo dvi Gailestingojo Jėzaus paveikslų kopijos – viena jų pasiekė Šv.Andriejaus bažnyčią Dubline, kita – Clonard parapiją Wexford‘e.

Jėzus iš Galilėjos atėjo prie Jordano pas Joną krikštytis. Jonas jį atkalbinėjo: „Tai aš turėčiau būti tavo pakrikštytas, o tu ateini pas mane!“ Bet Jėzus jam atsakė: „Šį kartą paklausyk! Taip mudviem dera atlikti visa, kas reikalinga teisumui“. Tada Jonas ...

Puslapis 9 iš 10. Jėzus Kristus (Jėzus iš Nazareto arba tiesiog Jėzus; gimė apie 6 ar 4 m. pr. m. e., mirė apie 30 m.) – svarbiausia asmenybė krikščionybėje. Manoma, jog Jėzus Kristus išpildė Senojo Testamento pranašystes, kurių svarbiausia buvo jo nukryžiavimas. Kristaus mokinių – apaštalų – misijos metu, jo pasekėjai imti vadinti krikščionimis.

0 Comments